a
Libelle James is een traditierijke familiezaak, die in 1945 het levenslicht zag. Gedurende meer dan 65 jaar is deze kwalitatief hoogstaande kledingzaak in de Stationsstraat een begrip voor klanten uit Sint-Niklaas ...
Instagram
Follow us
Welcome +32 (0) 3 776 17 05
Giovane – Libelle & James
17524
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-17524,page-child,parent-pageid-346,theme-audrey,eltd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-4,eltd-woo-small-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-zoom,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Giovane dameskleding is een Belgisch modemerk met een duidelijk eigen handschrift en een uitgesproken vrouwelijk signatuur. Giovane onderscheidt zich van andere merken door prachtige en kwalitatief hoogwaardige stoffen. Kenmerkend aan het merk is de onberispelijke snit en de edgy look.

Een perfect moderne en kwalitatieve look met veel oog voor detail, dat is het thema van Giovane. De lijn definieert elegantie waardoor de looks er soepel en knus uitzien met telkens dat tikkeltje extra in de details.

GIOVANE KLEDING BIJ LIBELLE-JAMES

Giovane kleding bij Libelle-james vindt u in onze karakteristieke winkel aan de Stationsstraat in Sint-Niklaas. U vindt hier een ruime selectie Giovane kleding in verschillende kleuren, maten en stijlen. Heeft u vragen over de Giovanecollectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. Ook helpen wij u met alle liefde bij het adviseren en stylen van uw Giovane kleding. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en kennis van zaken.

Like

Giovane_18

Like

Giovane_19

Like

Giovane_20

Like

Giovane_21

Like

Giovane_22

Like

Giovane_1

Like

Giovane_2

Like

Giovane_3

Like

Giovane_4

Like

Giovane_5

Like

Giovane_6

Like

Giovane_7

Like

Giovane_8

Like

Giovane_9

Like

Giovane_10

Like

Giovane_11

Like

Giovane_12

Like

Giovane_13

Like

Giovane_14

Like

Giovane_15

Like

Giovane_16

Like

Giovane_17

Heb je een vraag over één van onze producten? wij staan voor je klaar. Aarzel niet om ons te contacteren.