a
Libelle James is een traditierijke familiezaak, die in 1945 het levenslicht zag. Gedurende meer dan 65 jaar is deze kwalitatief hoogstaande kledingzaak in de Stationsstraat een begrip voor klanten uit Sint-Niklaas ...
Instagram
Follow us
Welcome +32 (0) 3 776 17 05
7square/ – Libelle & James
17490
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-17490,page-child,parent-pageid-346,theme-audrey,eltd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-4,eltd-woo-small-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-zoom,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Kwaliteit, dat kan de eigentijdse man waarderen. 7 Square (Ook wel 7Square of Seven Square) maakt ze daarom met de hand: tot in de puntjes verzorgde colberts, gilets en hele kostuums. De unieke ontwerpen, fraaie patronen en prachtige stoffen worden allen door 7 Square zelf ontwikkeld. Het eindresultaat is exclusieve, elegante handgemaakte menswear waar je mee gezien mag worden. New York Chic met een vleugje Urban, subtiele street style.

Gemaakt voor de rebelse man met een sterke persoonlijkheid, 7 Square presenteert ieder seizoen weer unieke items welke eindeloos zijn te combineren voor een ieder’s eigen style. Tijdloze, smaakvolle en comfortabele kleding zoals unieke colberts en bijpassende gilets maken 7 Square een favoriet merk voor de man die de vrijheid zoekt om uiting te geven aan zijn lef. Wie formeel en casual durft te combineren, vindt in 7 Square de ideale designer.

7SQUARE BIJ LIBELLE-JAMES

7Square kleding bij Libelle-james vindt u in onze karakteristieke winkel aan de Stationsstraat in Sint-Niklaas. U vindt hier een ruime selectie 7Square kleding in verschillende kleuren, maten en stijlen. Heeft u vragen over de 7Square collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. Ook helpen wij u met alle liefde bij het adviseren en stylen van uw 7Square kleding. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en kennis van zaken.

Like

download-8

Like

download-1

Like

download-2

Like

download-3

Like

download-4

Like

download-5

Like

download-6

Like

download-7

Heb je een vraag over één van onze producten? wij staan voor je klaar. Aarzel niet om ons te contacteren.