Joseph Ribkoff

Alle Joseph Ribkoff kleding wordt ontworpen, geproduceerd en gedistribueerd in Canada. Een zeer opmerkelijke prestatie in de huidige modewereld. De kwaliteit en professionaliteit van ieder product wordt hierdoor gewaarborgd. Deze aspecten staan dan ook hoog in het vaandel bij Joseph Ribkoff.

De collectie kenmerkt zich door het gebruik van diverse prints en vele kleuren. De ontwerpers zijn niet bang flink te mixen en matchen. Daarbij worden er zeer vrouwelijke pasvormen gebruikt, waardoor ieder item bijzonder is. Typische producten uit de Joseph Ribkoff collectie zijn een stoer gekleurde blazer met rits of een mouwloze top met slangenprint. Niets is te gek.

Er wordt een fantastische combinatie gemaakt van klassiek en modern. Iedere vrouw zal versteld staan van de kwaliteit en zeldzaamheid van ieder Joseph Ribkoff item. Zowel jassen, shirts, broeken, jurken, rokken en vesten worden voorzien van de meest opzienbarende details.

JOSEPH RIBKOFF KLEDING BIJ LIBELLE-JAMES

Joseph Ribkoff kleding bij Libelle-james vindt u in onze karakteristieke winkel aan de Stationsstraat in Sint-Niklaas. U vindt hier een ruime selectie Joseph Ribkoff kleding in verschillende kleuren, maten en stijlen. Heeft u vragen over de Joseph Ribkoff collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. Ook helpen wij u met alle liefde bij het adviseren en stylen van uw Joseph Ribkoff kleding. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en kennis van zaken.